ja tez bym poprosil do OI jak ktoś ma [email protected] z gory dzieki
Skoda Octavia - książka
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez pitersoonnhej przczytajcie dokładnei cały post...nie ma ksiażki do O2..:-) przynajmniej do tej pory nie było i z tego postaw również wynika ze nie ma:-)Bogato ilustrowany, fachowy poradnik zawierający podstawowe informacje dotyczące danych technicznych, budowy i użytkowania samochodów Skoda Octavia drugiej generacji, wyposażonych w silniki...
nie tak całkiem = książka jest ale do kupienia
a nie ma w tej chwili w postaci pliku PDF
Komentarz
-
-
Witam
Również prosił bym o książkę w PDF do skody Octavi OI po lifcie.
[email protected]
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Komentarz
-
-
-
Zamieszczone przez jarezzSkoda Octavia - Sam naprawiam (wyd. 2007) do ściągnięcia jest tutaj
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez andrzej1962Zamieszczone przez jarezzSkoda Octavia - Sam naprawiam (wyd. 2007) do ściągnięcia jest tutaj
no ale skoro dział jest poświęcony O1/O1 Tour, to za zbyteczne uznałem dopisywanie tej "oczywistej oczywistości"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez andrzej1962Jasne nie zauważyłem jak czytałem posta. Mea culpa. :lol:
Pod tym linkiem, na moim chomiku znajdziecie:- opis kodów wyposażenia samochodów grupy VAG (plik *.xls ; wer. EN)
- instrukcję obsługi O1 / O1 Tour
- instrukcję obsługi Symphony CD z Octavii / Fabii
- Sam naprawiam... O1 (wyd. 2007)
- instrukcję obsługi O2 (wer. PL)
- schemat elektryczny Octy (wer. EN)
- opis bezpieczników O1
- poradnik nt. wymiany filtra przeciwpyłkowego / podszybia w O1
- odwołanie od zdjęcia z fotoradaru użytkowanego przez straże miejskie (gminne) - jak dotąd w moich przypadkach skuteczne (plik *.rar: wer. DOC i PDF)
hasło do folderu: BlueWeasel2002
Komentarz
-
m4tix00, http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...270767#1270767 (5 postów powyżej Twojego) :wink:
Komentarz
-
-
Szukam Skoda OctaviaI 1,9 SDI 2002rok - Sam naprawiam
[ Dodano: Czw 17 Kwi, 14 10:56 ]
Zamieszczone przez jedrzejbrzoSzukam Skoda OctaviaI 1,9 SDI 2002rok - Sam naprawiamAndrzej
Komentarz
-
Komentarz